Elitseriepremiär nu på Söndag med streaming!

Nu på Söndag 16/10 spelar Skellefteå Squashklubb sin första match i Elitserien. Vi möter förra årets segrare Intersquash från Stockholm. Matcherna kommar att streamas via den här länken

 

 

Matchen börjar 15.00 men vi börjar med ett presentation av lagen klockan 14.45. Skellefteå mönstar bästa möjliga lag med Skellefteås utlänske spelare Miko Äijänen som etta i laget. Våran egen Aryan Ahmed som är rankad trea i Sverige tar hand om andrasingeln. Filip Hultman spelar på tredjesingeln och Rehan Javed tar hand om fjärdesingeln.

Det kommer att bli en tuff match för Skellefteå då Intersquash har ett riktigt bra lag med Sverige-ettan Rasmus Hult på förstasingeln och Adam Aukland eller Jakko Vähämaa på andrasingeln. 

Skellefteå Squashklubb har ett riktigt bra lag och vårat mål är att komma topp fyra och spela slutspel. På Måndag 17/10 spelar Skellefteå elitserielag sin första bortamatch i Stockholm där dom möter Roslagen. Skellefteås andralag som spelar i Division 2 Norra har bortamatch på Lördag 16/10 då dom spelar i Enskede där dom möter Enskede och Stockholm 4.

Länk till Spelschema Elitserien.

Länk till Spelschema Division 2 Norra 

Länk till tidningsartikel i Norran

Skellefteå Squashklubb vill fira att vi är med i Elitserien. Vi bjuder alla som kommer och tittar på fika det är dessutom fri entré så tag chansen och kom och titta på en riktigt spännande squashmatch i Elitserien.

Välkommen!.

 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK