Elitserien startar i helgen!

I helgen startar Elitserien för både herrar och damer! Det är en stor förändring i år då man valt att gå tillbaka till det gamla systemet med seriesammandragningar på helgerna. En annan nyhet är att både Damer och Herrar spelar samtidigt på samma hall. Skellefteå squashklubb har sin hemmamatch i början på April.
 
Skellefteås herrar har tappat Aryan Ahmed till Uppsala denna säsong , nu får Filip Hultman kliva upp på andrasingeln! Filip som gick obesegrad genom hela Elitserien förra säsongen får nu chansen att ytterligare ta ett kliv på rankingen han har kapacitet att vara topp fem i Sverige. 
 
Emil Lundström gjorde stora framsteg förra säsongen och tillhörde toppen i A-klassen. I år kan han kliva upp i Eliten om utvecklingen fortsätter. Han spelar på tredje positionen i laget.
 
Rehan Javed och Albin Kaiding krigar om den fjärdeplatsen och bägge spelarna har hög kapacitet och kan bli riktigt bra fyror i serien.
 
På förstasingeln har Skellefteå listat tre utlänska spelare Jami och Miko Äijänen som spelade förra säsongen och en nykomling Mohammad Alsarraj från Jordanien som vann Cronimet Open förra säsongen och är en av världens bästa juniorer.
 
Skellefteå mönstrar Miko Äijänen på förstasingeln, Filip Hultman på andrasingeln, Emil Lundström på tredje och Rehan Javed på fjärdesingeln ett mycket ungt och hungrigt lag. Vi möter Teknova,Göteborg och Malmö i helgen!
 
Länk till lottning resultat herrarnas Elitserie
 
Länk till listningar Elitserien 2017/2018
 
 
Skellefteås två elitlag säsongen 2017/2018
 
Skellefteå squashklubb har i år ett lag i den högsta serien för Damer. Det är den yngsta laget i serien då Anna Kaiding 15 år och Tuva Holmberg 14 år är stommen i iaget. Det finns flera tjejer i klubben som kanske kan vara med och konkurrera om en plats så framtiden ser ljus ut. 
 
Skellefteå har listat två tjejer Saana Valasma från Uleåborg och Helen Borg från Uppsala. I helgen ställer Skellefteå upp med Anna Kaiding på förstasingeln och Tuva holmberg på andrasingeln. Tjejernas Elitserie är upplagd på ett annorlunda sätt än herrarnas. Det är två tjejer i varje lag och man möter både ettan och tvåan i lagmatchen. Skellefteå spelar mot Malmö, Göteborg och Linköping i helgen.
 
Länk till lottning resultat damer Elitserien
 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK