Elitserien på hemmaplan för herrarna, Damerna spelar i Linköping!


En mycket intressant seriehelg väntar nu i helgen 15-16/12. Skellefteås herrar har hemma-matcher Lördag och Söndag. Det kommer att bjudas på squash av absolut högsta klass främst på förstasinglarna Iker Pajares rankad 65 i världen kommer och även Adam Aukland rankad 221, dessutom kommer även den svenska mästaren Christian Drakenberg. Skellefteås etta Zeeshan Khan får bekänna färg.
 
 

Zeeshan och Albin har tränat hårt på hemmaplan inför hemmadebuten i Elitserien

 

Skellefteå herrar spelar mot Stockholm Sk, Intersquash och Uppsala. Skellefteås Zeeshan Khan spelar på första singeln han kommer at få bästa tänkbara motstånd. Han kommer att få möta den svenska mästaren Christian Drakenberg från Stockholm b.l.a. Christian har revansch att fodra på Zeeshan, Zeeshan vann ju senast dom möttes.

Michael Babra tar hand om andrasingeln och Erik Jakobsson tredje-singeln. Både Michael och Erik är mycket starka kort på andra och tredje-singeln. Erik kommer direkt från en PSA-tävling i Italien.

Albin Kaiding spelar på fjärde-singeln. Albins hårda träning i höst kommer förhoppningsvis att ge resultat, men det finns inga lätta matcher i Elitserien.

Skellefteå har ett mycket starkt lag ,kanske det bästa någonsin i klubbens historia! Kom ner på hallen på Lördag och titta på elitserie-squash på absolut högsta nivå! Det är Skellefteås enda hemmamatch för säsongen det är fri Entre och cafeterian är öppen från 11.30 till 18.00. Alla matcher kommer att streamas på Internet.

Matchtider

Lördag

12.00 Bana 2 Skellefteå Sk - Interoc Squashclub Uppsala
12.00 Bana 4 Intersquash Club - Stockholm SK

16.00 Bana 2 Skellefteå Sk - Intersquash Club
16.00 Bana 4 Interoc Squashclub Uppsala - Stockholm Sk

Söndag

11.00 Bana 2 Skellefteå Sk - Stockholm Sk
11.00 Bana 4 Interoc Squashclub Uppsala - Intersquash Club

Länk till Tidningsreportage i  Norran
Länk till lottning resultat herrar Elitserien

Länk till streaming av matcher nedan använd helst google chrome!

Bana 4

Bana 2

_____________________________________________________________________________________

Skellefteås damlag gör debut för säsongen i Linköping på Lördag i Elitserien. Dom möter Linköping och Göteborg. Skellefteås damlag kom ju på bronsplats förra säsongen och har även i år siktet inställt på medalj!

Pirjo Eserstam gör elitseriedebut som 14 åring!

Anna Kaiding spelar etta i laget hon gjorde en fantastisk insats förra säsongen och vann spelar-statestiken. Unga Pirjo Eserstam gör en intressant debut i laget. Pirjo har gjort enorma framsteg denna säsong. Pirjo som är landslagsaktuell i U 15 kan nog störa många äldre tjejer i Elitserien.

Matchtider

Lördag

12.00 Skellefteå Sk - Team Göteborg
16.00 Skellefteå Sk - Linköping Sk


Länk till lottning resultat Elitserien damer

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK