Elitserien, Skellefteå upp i serieledning

Skellefteå upp i serieledning i Elitserien. Skellefteå mötte regerande mästarna Göteborg på deras hemmaplan Landala sqúash.
 

 
 
Albin Kaiding började mot Viktor Högberg en mycket svår motståndare. Viktor är en etablerad topp 5 spelare. Albin kämpade på bra men förlorade med 0-3 i game. Erik Jakobsson på tredjesingeln gjorde sen en mycket proffsig match mot Norrmannen Trym Aasnes då han vann med 3-0 i game mycket starkt spelat av Erik.
 
Zeeshan Khan och förre skelleftespelaren Filip Hultman möttes på andrasingeln i en prestigefull match det blev en riktig rysare som avgjordes i fem game , där Zeeshan till slut kunde vinna med 13-11 i femte game. Skellefteås världsspelare Mahesh Mangaonkar gjorde sen debut i skellefteåtröjan mot Team Göteborgs etta Fritiof Jkobsson. Mahesh visade klass och vann klart med 3-0 i game.
 
 
I den andra matchen mot Malmö SRC blev det en klar 4-0 seger. Albin började mot Malmös duktiga junior Karl Bundy! Albin gjorde en toppmatch och vann med 3-1 i game efter väldigt bra spel . Albin har i höst etablerat sig som en riktigt bra fjärdespelare.
 
Erik Jakobsson gjorde sen ytterligare en bra insast mot Malmös Björn Angtoft då han vann med 3-1 i game. Erik är en väldigt bra trea i laget, kanske den bästa i hela serien!
 
Zeeshan Khan hade inga problem mot Malmös Paul Morrisson och vann ganska komfortabelt med 3-1 i game. Mahesh kunde sen spela ut sitt registter och vinna med 3-0 i game mot en vilt kämpande Tim Cornish i en underhållande match!
 
Skellefteå leder nu serien med två poäng och det ser väldigt bra ut. Nästa seriehelg är i mitten på Januari. Notabelt är vi nu leder både Elitserien för Damer och Herrar.
 
 
   
 
  
Matchresultat 2019 12-14 
 
12.00 Team Göteborg - Skellefteå SK 1-3
12.00 Intersquash - Malmö SRC 2-2
 
16.00 Malmö SRC - Skellefteå SK 0-4
16.00 Team Göteborg - Intersquash 3-1
 
 
 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK