Drömfinal i morgon också är Hultman i final i herrar Open

Det har varit en intensiv  lördag med squash i världsklass. Den första semifinalen mellan Mohammad Alsarraj och Augusti Dussourd  är nog den bästa squashmatch som spelats på Magasinsgränd 4. Alsarraj vann med 3-2 i game 31-11 i det sista gamet. I den andra semifinalen vann Douglas Kempsell  betydligt enklare mot Matias Toumi matchen slutade 3-0 i game.

Det blir alltså en drömfinal mellan Mohammad Alsarraj och Douglas Kempsell matchen börjar 13.00.

I herrar Elit har Filip Hultman gjort sin bästa turnering någonsin! Först slog han den första seedade Ville Karsikas i kvartsfinalen med 3-1 i game, sen vann han mot sverigesjuan Viktor Högberg med 3-1 i game. Filip möter Hendrik Vossing från Tyskland i final klockan 14.00.

I dom övriga klasserna spelar Milla Uusitalao och Iida Takaluoma final i damer open. Jens Flodin och Mattias Eriksson är i final i herrar C. I juniorklasserna är Milla uusitalo och Samuli Niskala  i final i Junior Elit. Junior klass A är det Sixten Degerman mot Theo Stenlund i final och i den yngsta klassen är det tre spelare som gör upp om slutsegern Theo Elingstam, Hugo Flodin och Isak Mannberg.

Länk till resultat

Länk till streaming

Välkommen ner på hallen i morgon Söndag dom första matcherna börjar 09.55. Drömfinalen i herrar PSA börjar 13.00. 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK