Direktstreaming från klubbmästerskap 2013

På Lördag spelas Skellefteå Squashklubbs Klubbmästerskap 2013. 84 matcher ska av-verkas på en dag! KM spelas i 7 olika klasser. Matcherna direktstreamas, se länk


KM 2012 prisutdelning

I juniorklasserna är 25 juniorer anmälda där Pu 17 håller högsta sverigeklass med Filip Hultman och Albin Kaiding som finalseedade, bakom dom finns ett helt koppel med lovande killar. I Pu 13 är Viktor Degerman favorit att försvara sin KM titel från förra året. Och i den yngsta tjejklassen är Anna Kaiding favorit att försvara sin KM titel, men motstånd saknas inte...

I Herrar Senior är Rehan Javed ute efter sin tredje KM-titel, främste utmanare är nyinflyttade Jan Englund och juniorerna Albin och Filip. I veteran klassen är Jan Kaiding favorit han utmanas av Mattias Ericsson, Hans Ericsson och Torbjörn Gustavsson.

Damklassen ser jämn ut, men Malin Forsmark får nog bära favoritskapet. Det är roligt att damerna har börjat spela! Det finns några till tjejer som inte är anmälda men till nästa klubbtävling är dom nog med!

Dubbelklassen ser mycket intressant ut. Det är sex anmälda par och att tippa utgången är inte lätt då det ser jämt ut på papperet!

Här finns en länk till lottningen

Välkommen ner till hallen, vi börjar tävlingarna 08.00 och sista finalen beräknas var färdigspelad ca 18.00.

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK