Direktstreaming från Skellefteå Junior Open!

Lottningen till Skellefteå Junior Open är klar, Sveriges näst största Dunlop JGP tävling 2012! 62 spelare är anmälda i 5 klasser. Länk till lottning.  Det ser högintressant ut, det är nog det bästa startfältet i tävlingens historia. Vi kommer att direktstreama matcherna på internet direkt från Bana 1. Länk till streaming 

Elitklassen har ett starkt startfält där Albin Kaiding från Skellefteå är rankad högst, han utmanas av dom två finlänska spelarna Samuli Antikainen och Nutti Roukangas samt Anton Larsson från Malmö och John Henryz från Göteborg. Men den som visast klart bäst form på slutet är nog klubbkompisen Filip Hultman som ser riktigt stark ut och får nog räknas som favorit i Elitklassen.

A-klassen har också lockat  ett riktigt starkt startfält med dom bästa A-spelarna i Sverige kryddat med den duktige finlänske spelaren Samuli Niskala, Emil Lundström från Skellefteå har visat mycket god form och får nog räknas till en av favoriterna.

I B-klassen är dom bägge göteborgsspelarna Simon Reinbro och Filip Sjöstrand toppseedade. Klassen är dock tufff och det finns säkert utrymme för överraskningar.

Dom bägge finlänska tjejerna Saana Valasma och Karolina Hilli är seedad högst i C-klassen dom utmanas av flera lovande spelare i klassen.

D-klassen ser vidöppen ut på papperet. Det finns massor av unga spelare i klassen som är under utveckling. Johannes Hilli från Oulu och Anna Kaiding från Skellefteå Sk är topp-seedade 


Simon Grenholm  i final C-klassen 2011 mot Karolina Hilli. Foto: Patrick Degerman



På Lördag kväll blir det en gemensam aktivitet på Eddahallen, vi har hela badhuset för oss själva med bassänger, bubbelpoooler, och klättervägg se mer här. Kostnad 150 kr per person då ingår en pizzabuffe med fri läsk!

Tävlingen startar 08.30 på Lördag morgon men vi kommer att ta hänsyn till dom som kommer med natt-tåget från Göteborg och Linköping, vi anpassar deras starttid till deras ankomst. Vi kommer att hålla en invigning 10.00 där vi berättar mer om helgens aktiviteter

Lunch kommer att serveras på Squashhallen både på Lördag(köttbullar och makaroner)och Söndag (varmkorv med mos) pris 50 kr per person.


Välkommen till Skellefteå och Skellefteå Squashklubb!


Prisutdelning 2011 Foto: Patrick Degerman


2011 års medaljörer i Skellefteå Junior Open. Foto: Patrick Degerman


Intro till finalen i A-klassen 2011 Foto: Patrick Degerman



Tid: 17-18 november 2012

Plats: Skellefteå Squashklubb Magasinsgränd 4 Skellefteå.

Klasser: Junior mixad pojkar flickor Elit, A, B, C

Spelform: Enligt Svenska Squashförbundets spelsystem. 

Logi: Bed o Breakfast Gränden. I samma hus som squashhallen http://www.bb-granden.se/ alt Scandic i Skellefteå som förbundet har sportpriser med.

Resa hit: Flyg med SAS till Skellefteå. Boka i tid för bästa pris. Vi kan ombesörja hämtning vid flygplatsen. Ring till Jan Kaiding 070-225 45 17 eller maila jan.kaiding@live.se angående er ankomsttid. Nattåg till Bastuträsk med anslutnings-buss till Skellefteå ankomst Lördag morgon. Ring till Jan Kaiding 070-225 45 17 eller maila jan.kaiding@live.se angående er ankomsttid.

Tävlingsledare: Mikael Åström, Rickard Segerstedt.

Överdomare: Jonas Molin.

Lottning: Onsdag 15/11 publiceras här.

Boll: Dunlop XX gul.

Anmälningsavgift & Anmälan: 250 kr betalas på Bg 349-4598. Obs: Tävlingslicens krävs. Senast 9/11. Skicka mail till squash@live.se och ange namn, personnummer och förening. Anmälningar kan du se här.

Affisch: Ladda ner affischen här

Kvällsaktivitet Lördag: Gemensam middag på  Eddahallen med äventyrsbad. Pizzabuffe med fri dryck kostnad 150 kr per person.

Information:  Vi startar tävlingen lördag 17/11 10.00. och beräknas vara färdiga Söndag kl 15.00. Kontakta Jan Kaiding på telefon 070-225 45 17 eller via mail till jan.kaiding@live.se

 

Välkommen till Skellefteå!

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK