Damerna i stor serieledning i Elitserien efter helgens spel, även herrarna leder Elitserien!

I helgen så hade Skellefteås Elitserie-damer seriehelg på hemmaplan. Det blev full pott 12 poäng vi leder nu serien överlägset, laget har inte förlorat en enda poäng i serien!
 
Elitserien i Skellefteå
  
Skellefteå började mot Enskede Anna Kaiding gjorde tävlingsdebut efter ett litet tävlings- uppehåll, hon vann bägge sina matcher efter en mycket stark insats! I den andra matchen så vände Anna ett 0-2 underläge till seger med 3-2 mot Anna-Klara Ahlmer. Riina Koskinen hade inga problem i sina matcher och vann sina två matcher med 3-0 i game. 
  
I den andra matchen på lördagen mot Team Göteborg gick Pirjo Eserstam in i laget. Pirjo spelade mycket bra och vann bägge sina matcher med 3-0 efter mycket övertygande spel. Även Riina Koskinen vann sina matcher med 3-0, Riina är en klass bättre än sina motståndare.
   
I den tredje matchen mot Stockholm SK på Söndagsförmiddagen så blev det ytterligare en 4-0 seger för Skellefteå. Både Pirjo och Riina visade ingen pardon mot sina motståndare och vann alla matcher med 3-0 i game.
   
Skellefteås damer håller en hög klass och verkar för närvarande vara i en klass för sig. Riina Koskinen med sin erfarenhet lyfter laget på ett enastående sätt. Vi har inte tappat en enda poäng i serien. En seriehelg återstår i Maj sen väntar slutspel i början på Juni.
 
Anna nöjd efter seger med 3-2
   
Riina och Pirjo överlägsna utan gameförluster
Riina Koskinen med två framtidsjuniorer från Skellefteå squashklubb
  
Spelschema Lördag och Söndag
12.00 Skellefteå SK - Enskede SC 4-0 
12.00 Stockholm SK - Team Göteborg Sk 1 4-0
16.00 Skellefteå Sk - Team Göteborg Sk 1 4-0
16.00 Stockholm Sk 1 - Enskede SC1 1-3
Söndag
10.00 Skellefteå Sk 1 - Stockholm Sk 1 4-0
10.00 Enskede Sc 1 - Team Göteborg Sk1  4-0
 
 
 
 
__________________________________________________________________________________________
  
Herrarna spelade i Stockholm på Gärdets Squash-hall. Det var säsongens kanske tuffaste matcher hittills. Skellefteå började mot serietvåan Intersquash. Intersquash som har hemvändande Rasmus Hult som etta hade ett riktigt bra lag!
 
Mahesh Mangaonkar stabil etta i Laget!
  
Kian Englund/Jonsson spelade på fjärde-singeln mot Oliver Vasilis, Kian förlorade med 0-3 i game men det var tre jämna game och  i det andra gamet var Kian riktigt nära att vinna. Erik Jakobsson gjorde inte någon toppmatch och förlorade klart med 0-3 i game mot storspelande förre skelleftespelaren Filip Hultman. Även Zeeshan Khan hade ingen lyckad dag då även han förlorade med 0-3 i game mot Joel Viksten. Mahesh visade dock klass och vann mot Sverige-ettan Rasmus Hult med 3-0 i game. Ska det bli SM-guld behöver dock Erik och Zeeshan höja sig rejält till Sm-slutspelet i Juni.
 
Kian spelade på fjärdesingeln i helgen!
  
I den andra matchen mötte vi Uppsala. Dom har en mycket bra etta i laget, Elliot Morris men det har Skellefteå också i Mahesh Mangaonkar, och det blev en tuff match för Mahesh som till slut vann en välspelad match med 3-1 i game. Uppsalas tvåa Christian Borgvall från Uppsala blev skadad och lämnade Wo på andrasingeln. Erik Jakobsson och Zeeshan Khan hade sen inga problem att vinna sina matcher med 3-0 i game. Kian fick stå över sin match på grund av wo matchen.
  
Totalt fyra poäng mot Uppsala och en poäng mot Intersquash. Vi leder nu serien med en poäng före Intersquash när en seriehelg återstår. Den är på hemmaplan första helgen i Maj.
  
Matcherna kommer att streamas via denna länk
 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK