Cronimet Open med det bästa startfältet hittills!

I helgen spelas Cronimet Open 2016  i Skellefteå. Det har lockat ett mycket bra startfält! Toppseedad är Iker Pajaros från Spanien och Sveriges bästa squashspelare Rasmus Hult. Iker Pajaros är en ung spelare född 1996 som är en av dom mest lovande unga spelarna i Europa. 
 
Rasmus Hult som förra året i Cronimet Open pressade världsspelaren Henrik Mustonen i en mycket välspelad match kan kanske med sin rutin rubba Iker Pajaros, det kommer garanterat bli en sevärd tävling. Semifinal- seedade är silvermedaljören från SM Aryan Ahmed och den mycket lovande finske spelaren Jaakko Vähämaa.  

Även herrar B har lockat ett riktigt bra startfält med Harri Valasma från Uleåborg SC och Christian Tall Stockholm SK som topp-seedade.

Parallellt med Elitklassen och B-klassen så spelas det en juniortävling för juniorer, 31 juniorer är anmälda i tre klasser. Den är uppdelad i kategorier efter spelstandard Elit, A och B-klass. 

Tävlingarna börjar på Lördag klockan 09.00 semifinalerna i Elitklassen spelas 18.00 på Lördag eftermiddag. Finalen är beräknad till 14.25 på Söndag, Det är fri entre hela helgen!

 
 Rasmus Hult vs Rehan Javed i förra årets Cronimet Open!
  

Här finns en länk till spelschema och lottning
 
Här är en länk till streaming från bana 1,2 och 4
  
Det är fri entre och cafeterian är öppen hela dagen!
Välkommen


Jan Kaiding
Skellefteå Squashklubb

 
         

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK