Bra start på Elitserien för tjejerna och killarna

Det blev en riktigt bra start för både tjejerna och killarna. Killarna ligger på tredje plats  och tjejerna leder efter den första serie-omgången!
 

 
    
Herrarna hade sin hemmamatch i helgen och det bjöds på riktigt bra och sevärd squash, Första matchen var mot Roslagen SRC. Albin Kaiding började mot rutinerade Mattias Backman det blev en 1-3  förlust för Albin som inte riktigt kom åt Mattias.
 
 
Eril Jakobsson vann sen relativt enkelt mot Henrik Lövfenborg med 3-1 i game, Zeeshan på förstasingelnn fick sen möta Olli Touminen skandinaviens bästa squashspelare, Zeeshan hade gamebollar i andra game men kunde inte hålla emot och det blev förlust med 0-3.
 
    
 
Skellefteås nyförvärv Mohammad Bilal imponerde stort då han på andrasingeln enkelt besegrade Calle Lövfenborg med 3-0 i game. 
 
    
I den andra Lördagsmatchen blev det klara 4-0 i segrar mot Stockholm. Albin, Erik och Bilal besegrade sina motståndare enkelt med 3-0 i game. Det var bara Zeeshan som släppte game mot den forna svenska mästaren Christian Drakenberg. Zeeshan spelade bra och vann matchen med 3-1. 
 
 
Söndagsmatchen mot Intersquash blev en jämn drabbning. Albin började mot talangfulla Oliver Vasilis det blev en riktigt sevärd och jämn match där Albin stundtals spelade drömsquash. Oliver plockade upp dert mesta och vann en tight match med 3-1 i game, men Albin föll med flaggan i topp!
 
Erik Jakobsson i stilstudio från förra årets SM, nu siktar vi på Guld i årets SM
   
Erik Jakobsson tog sen en mycket respektingivande seger mot landslags-spelaren Joel Viksten med 3-0 i game! Erik har gjort enorma framsteg det senaste halvåret och kan vara en aspirant på SM -guldet.
 
Zeeshan Khan spelade drömsquash i första gamet mot svårspelade Adam Auckland men sen tog det stopp och Adam kunde vinna dom efterföljande gamen och matchen med 3-1 i game. 
 
Mohammad Bilal forsatte sin fina svit och manöverade ut Michael Babra med 3-0 i game. Bilal visade verkligen upp ett fint spel och är en rejäl förstärkning för vårat lag.
 
 
 
Länk till streaming 
 
___________________________________________________________________________________________
 
Tjejerna spelade borta i Norrköping. Dom mönstrade fullt lag. Riina Koskinen, Anna Kaiding, och Pirjo Eserstam. Det är ett mycket bra lag som är en av favoriterna till SM-guldet. 
 
 
Mot Norrköping blev det en klar 4-0 seger där Anna och Riina gjorde processen kort och inte tappade ett enda game på fyra matcher. 
 
 
I den andra matchen mot en av huvudkonkurrenterna om SM-Guldet Linköping Sk blev det oavgjort 2-2 i matcher. Pirjo Eserstam spelade nu istället för Anna som kände av en lättare skada. Pirjo fick två tuffa matcher där det blev förlust, Pirjo har en hög kapacitet och kommer nog störa många elitseriespelare i vinter. Riina vann sen sina två matcher enkelt och ser väldigt stabil ut.
 
Skellefteå leder nu Elitserien för damer och kommer att bli svårslagna, Nästa seriehelg är hemma i Skellefteå 9-10/11.
  
.

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK