Aryan vann Salming Göteborg Open 2016

Aryan Ahmed Skellefteå squashklubbs duktige squashspelare vann PSA tävlingen Salming Göteborg Open. Aryan vann finalen över hemmaspelaren Viktor Högberg med 3-0 i game. Aryan som för närvarnade är rankad trea i Sverige borde med denna seger befästa eller avancera ytterligare på rankingen.

Aryan som hade den tuffaste matchen i semi-finalen där han vann med 3-2 i game mot Calle Lövenborg från Roslagen. Förutom prispengarna så får han även viktiga poäng på PSA-rankingen.

Filip Hultman gjorde en bra insats då han slutade på nionde plats i den tuffa turneringen. Filip åkte ut mot silvermedaljören Viktor Högberg med 0-3 i game.

Rehan Javed gjorde en riktigt bra insats i A-klassen där han avancerade till final. I finalen dock det dock stopp mot Jon Svensson från Stockholm. Jon vann med 3-1 i game.

Även Emil Lundström gjorde en bra insats i A-klassen han blev trea efter seger i bronsmatchen mot Vill Munne Team Göteborg med 3-0 i game. Emil förlorade mot Rehan i sin semifinal med 0-3 i game.