Aryan Ahmed visade klass i Komigångcup!

Det var en mycket lyckad uppstartstävling för säsongen då Komigångcup spelades på squashhallen i Skellefteå under lördagen. 35 spelare var anmälda i fem klasser. 

  
 
I Elitklassen segrade Aryan Ahmed. Aryan vann finalen över Filip Hultman enkelt med 3-0. Filip som närmnar sig topp 10 i Sverige hade ingen chans mot Sverige-trean, Aryan var bara för bra. Det är en ren njutning och se när Aryan spelar så här bra. Det bådar gott inför Elitseriepremiären den 17/10. Emil Lundström vann bronspengen efter bra spel genom hela turneringen.
 
I A-klassen var unge Lukas Hultman överlägsen sina motståndare. Han vann alla matcher med 3-0 och var aldrig hotad. Lukas har en enorm talang och är alltid sevärd. Mattias Eriksson kom på silverplats efter bra spel. Jens Flodin blev trea!
 
B-klassen blev en famijeangelägenhet då både sonen Sixten Degerman och pappa Patrick Degerman avancerade till final. Där segrade Sixten med 3-2 i game efter en lång och sevärd match.Trea blev Malin Widmark efter en stark insats i matchen om tredjepris mot unge Kian Englund.
 
Den lägsta klassen där bara unga juniorer var med såg öppen ut på papperet. Det blev många hårda matcher och alla som var med i klassen visade enorma framsteg det är riktigt roligt att se! 
 
Anton Elingstam vann finalen över Valter Lindberg med 3-1 i game. Anton visade upp ett stabilt spel genom hela turneringen. Tre blev William Wikström då han besegrade Linus Remahl med 3- 2 i game i bronsmatchen. 
 
Dubbelfinalen vanns av Aryan Ahmed/Rehan Javed dom besegrade enkelt det favorittippade paret Filip Hultman /Emil Lundström med 2-0 i game.
 
Länk till resultat

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK