Anna tvåa och Linus fyra i Norwegian Junior Open

Anna Kaiding och Linus Remahl spelade Eye Norwegian Junior Open i Drammen utanför Oslo i helgen. Tävlingen är en ESF turnering som ger värdefulla poäng på europarankingen.

Anna Kaiding i spelade i flickor under 17 och gjorde en riktigt bra turnering. Hon slutade på andra plats och vann flera meriterande segrar. Sin bästa match gjorde hon mot andraseedade ryskan Anastasia Kunitsin. Anna spelade väldigt fokuserat och vann matchen med 3-0 i game, det var nog en av Annas bästa matcher i karriären hitills. Mot europa-fyran Madelene Hylland Norge blev det dock förlust med 0-3 i game men Anna visade att hon kan spela jämt med europatoppen.

Linus Remahl gjorde också en mycket bra insats. Han avaceradetill semifinal efter två segrar mot en polack och norrman. I semifinalen var Linus riktigt nära att vända matchen mot Antoni Jakubiec från Polen det blev förlust med 0-3 i game men det sista gamet slutade 18-16 till Antoni efter riktigt bra spel från båda killarna. I matchen om tredjepris blev det ytterligare en förlust med 0-3 i game mot Yasser Al Abbas från Saudarabien. Linus ska var nöjd med sin insats han har spelat mycket bra mot tufft motstånd.

 

Länk till lottning och resultat

Länk till tävlingens hemsida

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK