Anna och Zeeshan två utropstecken i helgens Elitserie

Anna Kaiding vann 3 av 4 matcher i damernas Elitserie som spelades på Roslagshallen i Stockholm. Första matchen mot Linköping blev det förlust med 1-3 i matcher men Anna vann mot SM-finalisten Malin Frank med klara 3-0 i game. Linköping hade den rutinerade PSA spelaren Line Hansen på första singeln där hade varken Anna eller Pirjo Eserstam någon chans trots bra spel. Pirjo gjorde sen en klart godkänd insats mot Malin Frank med det blev förlust med 0-3  i game.
  

Anna Kaiding i storform!  
 
 
I den andra matchen mot Göteborg blev det oavgjort 2.2 i matcher, Anna vann först mot Lisa Skalare med 3-0 i game och sen mot bronsmedaljören på SM Lovisa Ronge med 3-0. Pirjo förlorade sina bägge matcher men hon visar att hon kan spela jämt mot sina betydligt äldre motståndare och vinsterna kommer allt närmare. 
 
Slkellefteå ligger kvar på andra plats i damernas Elitserie då en seriehelg återstår. VI har en bra chans att nå slutspel om vi presterar bra den sista omgången!
 
Länk till lottning resultat damernas Elitserie
________________________________________________________________________________________________
 
Herrarna hade det tufft i Stockholm, vi hade inte det bästa laget på plats då Miko Äijänen och Jami Äijänen spelade finska mästerskapet och Mohammad Alsarraj spelade i den tjeckiska ligan. Dessutom var viktiga spelaren Michael Babra lätt skadad och kunde inte riskera att spela denna helg då det gäller att vara fräsch inför stundande matcher i slutet på Mars. 
 
Nu blev det Albin Kaiding och Emil Lundström som fick spela på fjärde respektive tredje singeln. Både Emil och Albin har hög kapacitet men spelet stämde inte riktigt och det blev förluster i bägge matcherna under Lördagen för Emil och Albin mot Intersquash och Stockholm.
 
Erik Jakobsson fick nu kliva upp på andrasingeln, det blev en ganska enkel vinst mot Steve Payne från Intersquash med 3-0 i game  men i den andra matchen mot Stockholms Mårten Ahlstrand blev det en snöplig förlust med 2-3 i game, det sista gamet vann Mårten med 11-9.
 
Zeeshan tre vinster mot Drakenberg nu! 
 
Zeeeshan Khan levererade. Han började mycket övertygande mot Intersquash etta Joel Viksten och vann i tre raka game med siffrorna 11-9, 11-9 , 11-9. I den andra och mycket viktiga matchen så var det åter igen Christian Drakenberg som stod för motståndet den här gången på hans hemmaplan där Christian alltid är svårslagen. Men åter igen stod Zeeshan för en mycket bra insats och lyckades vinna med 3-2 i game efter en lång och tuff batalj!. 
 
Söndagens matcher mot Interoc Uppsala vann Albin, Emil och Erik ganska enkelt sina matcher med 3-0. Zeeshan Khan hade dock problem med Iker Pajares på första singeln där blev det förlust med 0-3 i game, det är dock en mycket svår motståndare Iker Pajares är rankad 62 i Världen. Kul för Albin och Emil att dom vinner sina matcher klart, dom håller hög nivå om dom spelar på topp!
 
Laget ligger nu på kvar på en andra plats men det är jämt. Vi har en bra chans att gå till slutspel men vi behöver nog alla spelare friska och tillgängliga om vi ska vara med och tampas om medaljerna. 
  
Länk till lottning resultat herrarnas Elitserie

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK