Anna Kaiding vann U-17-klassen på UCS Swedish Open

Anna Kaiding vann flickor U17 på UCS Swedish Open i Linköping. Anna som var seedad etta i klassen vann en tuff semifinal mot Lovisa Ronge med 3-1 i game. I finalen som gick på fyrglasbanan i sporthallen fick hon möta Kamilla Stengård från Finland. Anna vann matchen med 3-1 i game. Anna har förmågan att skärpa till sig när det gäller och gjorde en bra match inför en stor publik.

Tuva Holmberg gjorde också en bra insats då hon slutade på tredjeplats i både Damer A och Flickor U 15.Tuvas bästa match var i damer A där hon besegrade förstaseedade Amy Curtis i kvartsfinalen med 3-2 i game. Tuva vann även ett game i semin mot den slutlige segraren i damer A, Nova Friberg.

Aryan Ahmed gjorde en gedigen insats och var riktigt nära seger i Elitklassens semifinal då han förlorade mot den danske toppspelaren Lau Kiehn med 1-3 i game. Det blev en tredjeplats för Aryan som visar att han spela jämt mot många duktiga spelare.

I huvudturneringen vann Gregory Gaultier. Han besegrade Karim Abdel Gawad i en mycket bra och sevärd final med 3-1 i game.

En trevlig helg i Linköping har det varit med massor med squash. Klubbens duktiga ledare hann också med att gå en uppskattad domarkurs. John Massarella som är proffesionell domare var kursledare.

Länk till UCS Hemsida

Länk till resultat UCS Cup

Länk till resultat Swedish Open

Foto: Patrick Degerman

www.degerman.se

 

 

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK