Anna Kaiding är i Prag på EM

Anna Kaiding är Prag och spelar EM för lag  i U 17.
 
Anna Kaiding i action från en tidigare match
 
Det blir Finnkamp direkt för Sveriges U17 lag i Prag - U15 laget ställs mot Polen på centercourten
 

Sverige ställer upp med lag i båda åldersgrupperna - U15 & U17. Det är lagtävling med två killar och en tjej som spelar i varje lag. Dessutom tillkommer en spelare av varje kön så man kan växla spelare. Maximalt fem spelare kan utgöra laget,varav tre spelar åt gången.

Sveriges matcher kan ses HÄR och Sveriges först match i U15 kan ev streamas vi länken HÄR - Följ lagens rapporteringar på FACEBOOK

Lagen leds av Steve Payne (u17) och Ola Jangbecker (u15) och de har tagit ut följande spelare:

U17
Sara Månberg, Stockholm
Anna Kaiding, Skellefteå
Fritiof Jacobsson, Göteborg
Teo Carleke, Carlskrona
Oliver Vasilis, Stockholm

U15
Moa Bönnemark, Malmö
Malin Frank, Linköping
Fabian Stämneryd, Linköping
Neo Friberg, Göteborg
Otto Månberg, Stockholm

Matcherna börjar på torsdag! Seedning, lottning och tidsschema blir slutligen fastställt och publicerat på måndag och kan ses via länken här: https://goo.gl/RZ2jZ4

Den officiella hemsidan är https://www.czechsquash.cz/u15-17 - där finns mycket information om matchtider, lottningar, seedningar mm.

Det är 20 lag i U17 och då spelas det som fyra grupper med fem lag i varje grupp. Två lag går vidare från varje grupp till spela om plats 1-8 respektive plats 9-16 samt det femte laget spelar om plats 17-20.

Däremot är det 21 lag i U15 som då spelas i sex grupper med fyra eller tre lag. Här går bara det vinnande laget i grupperna vidare till spel om plats 1 - 6, tvåan i grupperna spelar om plats 7-12 samt treorna spelar om 13-18. Fyrorna spela en grupp om plats 19-21.

Kommentarer :

  1. Inga kommentarer har lagts till än. Bli den första att kommentera!
Lägg till en kommentar : OK