Andre, Albin , Minna och Lukas vann Julcupen

En mycket lyckad Julcup är färdigspelad. Riktigt roligt var att veteranerna från Luleå Lasse Hedman och Folke Stridsman var med och spelade. Dom bidrog säkert till att många gamla squashare kom och tittade på.

I herrar seniorer segrade Andre Wikström planenligt. Han är helt enkelt klassen bättre än sina motståndare. Han vann finalen öven Rehan Javed med 3-0.  Rehan överaskade i semifinalen med att slå ut Urban Bäckström med 3-2, starkt gjort av den unge "pakistaniern".

I klassen Pu 15 vann Albin Kaiding utan att förlora ett enda game. Han mötte Filip Hultman i finalen. Filip har gått framåt och matchen var välspelad, dom här två killarna kommer att märkas i dom kommande U 15 tävlingarna. Arvid Sandgren slutade på tredje plats efter en heroisk kämpainsats mot Edvard Schönfelt. Matchen slutade 3-2 i game.

Pu 13 blev åter igen en finaluppgörelse mellan Lukas Hultman och Christoffer Segerstedt, där Lukas till slut kunde vinna finalen. Dom här två killarna kommer säkert att vara med och kriga om medaljerna på Junior-SM om en vecka. Oskar Brännström slutade på tredje plats. Bakom medaljörerna finns det ett helt koppel med unga grabbar som tävlingsdebuterade, det bådar gott inför framtiden!

Minna och Anna i Fu 15

.

Fu 15 vanns överlägset av Minna Johansson som inte förlorade ett enda game under turneringen. Bakom henne gjorde Anna Kaiding, Fanny Åström och Klara Ek upp om silver och bronsmedaljerna. Som alltid när dom här tjejerna möts blir det jämna och spännande matcher. Anna vann silvermedaljen och Klara brons.

Dubbelturneringen vanns av "skellefteparet" Hans Eriksson och Edvard Schönfedt. Dom vann finalen över "luleparet" Lasse Hedman och Folke Stridsman med 2-0.

Här finns en länk tiil norrans repotage.