Albin vann brons i A-klassen på SM

I helgen 15-17/12 spelades Senior-SM i Squash i Sundsvall. Zeeshan Khan från Skellefteå Squashklubb var med i Elitklassen där han mötte Björn Angtoft Malmö SRC i första omgången. Det blev förlust för Zeeshan med 2-3 i game efter en tuff batalj i fem game. Zeeshan vann sen sina två placeringsmatcher och slutade på en 9:e plats.

Albin Kaiding var seedad tvåa i A-klassen. Han vann sin grupp efter mycket bra spel, han besegrade grupptvåan Emil Drakenberg med 3-1 i en mycket välspelad match. I semifinalen blev det dock förlust mot Anders Svanborg med 0-3 i game. Albin kom inte upp i samma höga spelnivå som i gruppspelet. I bronsmatchen vann Albin på W.O. Han har spelat mycket bra denna helg över förväntan. Albin har tidigare vunnit ett SM-guld i Senior C-klassen i Umeå 2016.

Förre Skellefteåspelaren Filip Hultman vann ett silver i Elitklassen Han har visat upp ett väldigt stabilt spel, i semifinalen besegrade han Christian Drakenberg Stockholm SK med 3-1 i game.  Men i finalen förlorade han mot Sverige-ettan Rasmus Hult med 0-3 i game. Filip kommer få fler chanser till SM-guld kanske redan nästa år!