Albin femma i Elitklassen i Malmö

Albin Kaiding har varit i Malmö i helgen och tävlat i Dunlop Malmö Junior Open . Han spelade i Elitklassen där han fick några riktigt tuffa matcher. I den första matchen fick han möta Sverigeettan i U 17  Pontus Rengbo, Albin stretade emot riktigt bra och var nära att vinna  ett game. I det sista gamet hade Albin två gamebollar han förlorade dock matchen med 0-3.

I den andra gruppspelsmatchen fick han möta Västerviks talang Levi Lindros, han spelade mot Levi för ett par månader sen där han förlorade en stenhård femgamare. Albin började matchen i ett ursinnigt tempo och spelade riktigt bra squash och vann det första gamet med 11-8, efter det mattades han något och kunde inte hålla samma höga tempo i dom andra gamen, han förlorade till slut matchen efter en timmas spel med 1-3.

Den tredje matchen i gruppspelet vann Albin enkelt mot Stockholms Adam Forsback  med 3-0 efter mycket övertygande spel.

Han fick sedan spela en placeringsmatch om 5-6e pris mot John Henryz från Göteborg.  Albin spelade mycket bra och höll ett betydligt högre tempo än John och kunde efter tre ganska tuffa och jämna game slå in matchbollen. En femteplats i Elitklassen blev facit efter helgens matcher, det är starkt spelat av Albin och han visar upp ett bra spel och är inte så långt efter dom allra bästa U 17 och U 19 killarna i Sverige.

Tävlingen var den näst sista i Dunlop GP serien, och Albin ligger för närvarande på en tredje plats totalt.

Albin och Levi i en tuff match.


Här finns en länk till resultat

Kommentarer :

  1. Författare hans

    kör över dom albin!

Lägg till en kommentar : OK