Albin, Alexander, Melvin och Theo vann Komigångcup 2014

Komigångcup som spelades under lördagen har spelats färdigt! Det var många tuffa matcher som utspelades på squashallen under dagen. 38 spelare var anmälda varav merparten var unga lovande juniorer det bådar mycket gott inför framtiden!

Albin Kaiding vann elitklassen i överlägsen stil utan att tappa ett enda game under hela turneringen. I finalen besegrade han Emil Lundström med  3-0. Emil Lundström håller en hög spelstandard med orkar inte riktigt med Albins höga tempo. Lukas Hultman kom på tredje plats efter att ha vunnit mot Edvard Schönfeldt med 3-1.

Alexander Johansson vann A-klassen. Han besegrade Hans-Jörgen Ramstedt med 3-1 i game, Alexander har gått framåt rejält den sista tiden och ska bli intressant att följa i höst. På tredje plats slutade William Forsell han slog Patrick Degerman med klara 3-0 i bronsfighten.

Melvin Åkerström vann sin första turneringsseger, han vann mot Klara Ek i B-klassens final med 3-1. Unge Melvin har också gått framåt rejält. Klara spelade också bra och var inte långt ifrån en seger. Talangfulle William Hultman vann brons efter övertygande spel.

I klassen C där dom yngsta juniorerna spelade utspelades många jämna och spännande matcher. Theo Stenlund vann guld efter att ha vunnit en gastkramande final mot Wilmer Persson med 3-2, både Wilmer och Theo har utvecklat sitt spel under hösten. William Wikström vann bronset efter stabilt spelande.

Dubbelfinalen blev en jämn och känsloladdad match där Team "Kaiding" far och son kunde vinna mot det erkänt duktiga dubbel-paret Rehan Javed/Hans Ericsson. Kaiding.s vände ett underläge med 0-1 i game till seger med 2-1.