Kian vann ett brons på U19 SM

Kian Englund Jonsson vann ett brons på U 19 SM i Stockholm i helgen! Det var en riktigt stark prestation Kian som snart fyller 17 år har två år kvar i klassen. Kian vann bronsmatckhen mot finalseedade Neo Friberg Team Göteborg med 3-2  i game. Han har tagit ett rejält kliv framåt i år och tränat målmedvetet mycket imponerande! Linus Remahl hade ingen lyckad helg och slutade på en 10:e plats.
 
 
Kian Englund Jonsson...

Albin och Clegg spelade bra i Ukraina och Erik är uttagen till landslaget!

I helgen var det tävling i Ukraina och landslagsläger i Stockholm.
  
Skellefteå squashklubbs elitspelare Albin Kaiding tävlade i Kiev/Ukraina. Det var en stor tävling med 56 spelare anmälda även Skellefteå Squashklubbs listade spelare David Clegg var med.
  
Bäst gick det för David Clegg som placerade sig som trea han förlorade bara en match och det var mot en mycket duktig junior från Pakistan även Albin förlorade mot honom. Albin spelade sen mycket bra i...

Juniorträningen kör igång igen vecka 36

   
 
Nästa vecka kör vi igång junioträningen igen! Vi har nybörjarintag på Torsdagar 18.00 och Söndagar 17.00 hela september. 

 

Alla nybörjare som börjar träna squash på våra träningstider fär en påse med lite smått och gott dricka,chokladbar, boll, racketlinda, m.m.
 
Vi har även träning för dom spm...