Zeeshan femma i Bulgarien och Erik förlorade i Israel!

Zeeshan hade inga problem i första omgången mot den Turkiska spelaren Ergin Yorukoglu. Zeeshan spelade ut hela sitt register och vann enkelt med 3-0 i game. Gamesiffrorna skrevs till 11-5.11-4,11-2. Alla matcher streamas från centercourten. Se länk nedan.

Det blev dock förlust mot den förstaseedade Carlos Cornes från Spanien i kvartsfinalen. Men Zeeshan spelade bra mot den slutlige vinnaren och pressade honoim till fyra game. Zeeshan vann sen en placeringsmatch och slutade på 5-6:e plats.

Även Erik Jakobsson har spelat i vecka...

Theo Stenlund vann Kanin Cup!

Det blev en seger i Kanin Cup i Göteborg som är den sista och största JGP tävlingn för säsongen. Theo Stenlund vann över Liam Nordström bägge från Skellefteå squashklubb i B-klassen. Unga Liam pressade dock Theo rejält och hade matchbollar i fjärde game, men Theo lyckades vända och vinna gamet och sen ganska enkelt vinna i femte game. 
 
Tuva Holmberg knep dessutom bronsmedaljen efter övertygande spel. Alla medaljörer ii B-klassen kom från Skellefteå Squashklubb. Liam...

Kanin Cup avslutar i helgen den svenska Juniorsäsongen!

I helgen spelas Kanin Cup i Göteborg. det är den sista i raden av 6 JGP-tävlingar för säsongen. Tävlingen har 90 deltagare varav 13 kommer från Skellefteå squashklubb. Vi åker tåg ner till Göteborg vi är totalt ca 25 personer föräldrar, syskon och spelare.
   
Två tjejer gör tävlingsdebut i E-klassen Maya Ahlin och Maja Remahl riktigt roligt!
 

Besöket på Liseberg på Lördagskvällen brukar vara ett mycket uppskattat inslag under...

Silver till killarna och Brons till tjejerna!

Det blev inget guld för Skellefteås herrar dom förlorade med 2-1 i matcher mot Göteborg! Fritiof Jakobsson på fjärdesingeln spelade kliniskt mot Erik Jakobsson och vann med 3-0 i game en mardrömsstart för Skelleftelaget .

Michael Babra kvitterade mot Göteborgs Filip Hultman och vann med 3-1 i game. Förutsättningarna var nu inför ettornas match att Miko Äijänen var tvingad att vinna minst ett game mot Edmond Lopez Möller. Men Miko kunde inte hota Edmond och förlorade tre tighta game och matchen var...

Sverige försvarade sin seedning

I sista placeringsmatchen på EM så blev det förlust mot Luxumburg med 1-2 i matcher. Sverige slutade på 14:e plats och försvarar därmed sin seedning.

Sveriges U 15 och U 17 landslag!

 

Kian får en seg start på matchen men kämpar och sliter sig tillbaka och lyckas till slut vinna 3-1 efter minst två slängningar och många långa rallys.

Wille spelar runt Bollen mycket bra och springer och sliter även han men lyckas inte riktigt...

Nu närmar det sig U 15 EM i Holland

I helgen hölls det sista förberedelselägret för U 15 landslaget på hemmaplan i Skellefteå. Det var Zeeshan Khan och Albin Kaiding som finslipade formen på Landslaget inför EM som börjar på Onsdag 8/5. Förutom squashträning blev det lite teambuilding på Pinchos Lördag kväll. Efter sista träningspasset på Söndag eftermiddag så avslutatde vi med bowling.

Laget består ju bara av Skellefteå-spelare. Det är William Hultman, Kian Englund Jonsson, Valter...

Michael Babra spelade i landslaget i Birmingham

Skellefteås Michael Babra har varit i Birmingham och spelat EM för lag. Michael spelade som nummer två i landslaget. Övriga svenskar var Christian Drakenberg Stockhoolm Sk, Joel Viksten Intersquash,Fritiof Jakobsson Team Göteborg och forne Skelleftespelaren Filip Hultman Team Göteborg.

Sverige som spelar i Division 2 hade en tuff uppgift att hålla sig kvar i gruppen. Det var nära men dom lyckades vinna i den sista avgörande matchen mot Kroatien med 4-0 och därmed är det unga lovande svenska laget kvar i...

Older posts