Två guld, ett silver och tre brons på Junior-SM

Det blev två guld, ett silver och tre brons på Junior-SM i Västerås i helgen. Skellefteå Squashklubb dominerade rejält! Hela pris-pallen i pojkar U 17 var killar från Skellefteå Squashklubb!

Kian Englund/Jonsson vann guld i Pu17 efter en rafflande final mot klubbkompisen William Hultman. Kian vann en välspelad 5 games match med 3-2. Vilken utveckling både Kian och William haft den senaste tiden. Linus Remahl som ställde upp i två klasser gjorde en bragdartat insats då han vann brons i Pu 17,han vann mot Team Göteborgs Filip Erikssson med 3-1 i game.

Kian Englund Jonsson guldmedaljör Pu 17 2021

Hela prispallen kom från Skellefteå squashklubb i Pu 17

Linus Remahl vann även guld i Pu 15 och visade stor klass då han besegrade duktiga Lukas Bergenhök från Stockholms squashklubb i finalen Pmed klara 3-0. Väldigt starkt gjort av Linus som spelade i två klasser. Det krävs en enorm fysik att kunna spela så bra som Linus gjorde och han är klart bäst i Sverige i Pu 15. Alfred Kaiding gjorde också en bra insats och var ytterst nära semifinal men förlorade i kvartsfinalen med 2-3 i game.

Linus Remahl Guld pojkar U 15.

Gustav Lindberg vann ett brons i Pu 13 klassen han var nära vinst i semifinalen mot Axel Mård från Stockholms Squashklubb, han förlorade matchen med 1-3 i game. Axel vann sedan guld i klassen. I bronsmatchen spelade Gustav riktigt bra och vann med 3-0.

Gustav. Lindberg trea i Sverige med mersmak!

Maja Remahl knep bronsmedaljen i flickor Fu 13 efter riktigt bra spel, hon har visat att hon tillhör en av dom dom bästa U 13 tjejerna  i landet, hon har dessutom två år kvar i klassen.

Maja Remahl bronsmedaljör i Fu 13

Det har varit en mycket framgångsrik helg för våra skellefteåjuniorer! Vi är den dominanta klubben på JSM och vi har fått ett fint kvitto på att vi tränat bra under pandemin. Nu blickar vi framåt och hoppas på att tävlings-säongen kör igång på allvar.

Elsparkcykel var ett perfekt fortskaffningsmedel i Västerås....