Theo Stenlund vann Kanin Cup!

Det blev en seger i Kanin Cup i Göteborg som är den sista och största JGP tävlingn för säsongen. Theo Stenlund vann över Liam Nordström bägge från Skellefteå squashklubb i B-klassen. Unga Liam pressade dock Theo rejält och hade matchbollar i fjärde game, men Theo lyckades vända och vinna gamet och sen ganska enkelt vinna i femte game.

Tuva Holmberg knep dessutom bronsmedaljen efter övertygande spel. Alla medaljörer ii B-klassen kom från Skellefteå Squashklubb. Liam Nordström ska bli myckert intressant att följa i framtiden. Liam är bara 11 år och har haft en enorm utveckling denna säsong.

Skellefteå Squashklubb har många unga lovande juniorer på gång .Två unga tjejer Maya Ahlin och Maja Remahl gjorde debut i den yngsta klassen och visade upp ett fint spel och blir att räkna med i framtida squashturneringar.

Anna Kaiding blev total-vinnare bland tjejerna  i hela JGP serien 2018/2019. Och belönades med en stor pokal samt ett resebidrag att användas på utomlands-tävlingar.