Stora framgångar i Stockholm!

Skellefteå Squashklubbs ungdomar och veteraner  har i helgen varit i Stockholm och spelat Dunlop Junior Gp och Veteran-SM. Klubben har haft stora framgångar på juniorsidan, där vi har vunnit ett guld ett silver och två brons. Länk till resultat Dunlop Junior Cup. Resultat Veteran-SM

Albin Kaiding och Fredrik Jonsson(Sveriges kanske bästa squashspelare genom tiderna)

Filip Hultman, Albin Kaiding, Adam Forsback

Albin Kaiding segrade i klassen Pu 15 efter att ha besegrat Sverigetvåan Adam Forsback från Intersquash med 3-1 i game. Det är första gången Albin besegrar Adam i en match. Dessutom placerade sig Filip Hultman på en bronsplats i klassen. Edvard Schönfeldt spelade också i Pu 15 och slutade på en 6e plats.

Lukas Hultman, Björn Christoffersen

I Klassen Pu 13 gjorde Lukas Hultman en heroisk insats då han avancerade till final efter en kämpainsats i semifinalen som han vann med 3-2. I finalen mötte han Sverigeettan Björn Christoffersen från Malmö. Lukas spelade bra och tog ett game, men förlorade matchen med 1-3.

Rehan Javed, Pontus Rengbo, Björn Angtoft

Rehan Javed spelade en av turneringens bästa matcher då han förlorade mot Malmös Pontus Rengbo i semifinalen. Matchen var riktigt spännande men Rehan föll till slut med 2-3 i game 9-11 i det avgörande gamet.  Pontus vann sedan finalen med 3-0, den moraliska finalen var nog redan i semi! Rehan vann sedan bronsmatchen lätt mot Malmös Jesper Skarman.

Delar av Skelleftegänget framför Stockholms Slott

På veteransidan gick det lite sämre där Martin Larsson gjorde en fullt godkänd insats då han föll i en jämn femgamare mot Roslagens Panagiotis Vasiliou. Jonas Nilsson hade otur i lottningen och stötte på andraseedade Jonas Wahlberg redan i den första omgången, han förlorade matchen med 0-3