Skellefteå Squashklubb dominerade Elitklassen i Uleåborg

Skellefteå Squashklubb dominerade elitklassen i Uleåborg.

Det blev storslam i Elitklassen i Uleåborg då Filip Hulman vann och Emil Lundström kom på andra plats! Albin Kaiding spelade hem bronspengen. Skellefteås U 19 killar visade klass, det var deras sista Oulu Junior Open då de faller för åldersstrecket nästa år.

Skellefteå squashklubb hade 19 juniorer med i tävlingen. I A-klassen var Viktor Degerman nära medalj då han avancerade till semi , men tyvärr så förlorade han sin semi och sedan även matchen om tredjepris.

I B-klassen gjorde 11 åriga William Hultman en helgjuten insats då han avancerade till final efter en kämpainsats i semifinalen. I finalen blev det dock förlust med 0-3 i game. Silvermedalj till William är mycket bra gjort!

I lagtävlingen kom laget Mixed Countrys på tredje plats i B tävlingen. I laget spelade Wilmer Persson från Skellefteå squashklubb tillsammans med Anton Uhman, fd Skellefteå, samt en rysk kille från Novogorod.

Filip Hultman vann pris som bästa U 19 kille i hela tävlingen. Anna Kaiding vann priset som bästa tjej i U 15 klassen.

Bästa lagnamn vanns av Skellefteå-laget Run Forrest Run. I laget spelade Julia Ek, Tuva Holmberg, och William Hultman. I övrigt gjorde Valter Lindberg( 9 år) en bragdmatch i lagtävlingen då han besegrade den betydligt äldre silvermedaljören från C-klassen med 2-1 i game.