Mahesh och Riina vinnare på Cronimet Skellefteå Open

Skellefteå Squashklubb arrangerade Cronimet Open och JGP 5  i helgen. Cronimet Open är en PSA Closed Satellite 1000 dollars turnering för damer och herrar. Samtidigt som PSA tävlingen spelades så spelas Junior-GP tävlingen Skellefteå Junior Open GP 5.

Mahesh Mangaonkar rankad 54 i världen vann tävlingen då han besegrade förre skellefteåspelaren Filip Hultman Intersquash med 3-0 i finalen. Filip stod emot riktigt bra och pressade Mahesh i alla game. Zeeshan Khan blev trea då han besegrade Sven Stettler från Schweiz med 3-0 i en underhållande match!

I Damer PSA vann förstaseedade Riina Koskinen alla sina matcher ganska ohotat, hon besegrade alla tjejer med 3-0 i game och såg riktigt stark ut. Malin Frank Linköping vann silvermedaljen och hemmaspelaren Pirjo Eserstam bronset, Pirjo var inte långt ifrån andraplatsen. Anna Kaiding blev fyra och Isabella Wreber Sundsvall SC blev femma!

I juniortävlingen blev det Hugo Flodin SkeSK som besegrade Isac Mannberg SkeSK i Junior Elit finalen. Hugo vann med 3-1 i game i en mycket välspelad final. Anton Thylin Skellefteå SK blev trea efter mycket bra spel.

I Junior A vann Moa Bergenhök Stockholm SK hennes motståndar i finalen Maja Remahl blev sjuk och tvingades. lämna wo. Charlie Bergman Sundsvall SC blev trea och Anna-lisa Gullstrand fyra.

Det blev en riktigt bra tävling med bra stämning både på och utanför banan. Domaren Niclas Fredriksson gjorde ett kanonjobb!

Resultat lottning:se länk rankedin