Komigångcup är färdigspelad

Komigångcup 2011 är färdigspelad .Tävlingen blev mycket lyckad med en härlig inramning. Hallen var pyntad med välkomsthälsningar och ballonger i taket. Klubben har även investerat i ny tv där squash från PSA -touren visades. En annan nyhet var att en högtalaranläggning har införskaffats där man kan spela pausmusik mellan gamen och matcherna. Allt för att höja stämningen . Klubben hade även ordnat med varmkorv och fika försäljning.

Dubbelmatch Jan/Hans mot Rehan/Edvard                                                                                         Foto: Patrick Degerman

Under lördagen hade klubben årsmöte som var välbesökt, Styrelsen blev återvald dessutom utökades antalet ledamöter till 6 st . Vi hälsar Mikael Åström och Ann Holmberg välkommen till styrelsen.

Anna och Klara i final                                                                                                                                 Foto: Patrick Degerman

Nu till resultaten. I klassen U13 avancerade Anna Kaiding något överraskande till final efter att besegrat Viktor Degerman i semifinalen. I den andra semifinlen vann Klara Ek över William Hultman. Klara vann sedan finalen över Anna med 3-0 efter övertygande spel. På tredje plats kom Viktor Degerman.

Albin och Filip i final                                                                                Foto: Patrick Degerman

I den största klassen Pu 15 avancerade planenligt dom två huvudfavoriterna Albin Kaiding och Filip Hultman till final. Finalen blev sedan  turneringens match där killarna spelade toppsquash. Filip hade flera gamebollar i det första gamet efter otroliga rallys. Albin kunde till slut vinna gamet med 16-14. Efter det rann energin ur Filip och Albin vann matchen med 3-0. Matchen om tredje pris blev en rysare mellan Edvard Schönfeldt och Emil Lundström, där Edvard till slut kunde vinna tredje priset med 3-2.

Rehan Javed i en tät bollduell mot Jonas Molin                 Foto: Patrick Degerman

I seniorklassen avancerade Rehan Javed enkelt till final med vinst mot Hans Eriksson i den ena semin. I den andra semifinalen tog sig Albin Kaiding vidare i en tuff match mot bollbegåvningen Jens Nordström. Starkt gjort av Albin att vinna mot den betydligt äldre och rutinerade motståndaren. Rehan vann sedan finalen med 3-0 mot Albin. Rehan håller en hög klass och är definitivt på väg mot sverigetoppen om utvecklingen fortsätter.