Hugo och Albin vinnare i komigångcup!

Det blev favorit-tippade Albin Kaiding som vann Komigångcup 2018. Albin som tränat riktigt bra i höst var helt överlägsen och tappade inget game. Det ser bra ut inför elitseriepremiären i i slutet på Oktober, Albin Kaiding kan vara ett starkt kort på fjärdesingeln. I Finalen besegrade han förra årets Komigångcup-vinnare Hans Ericsson med 3-0 i game. Mattias Ericsson vann bronset då han vann över Jens Flodin i en tuff femgames-drabbning

Unga Hugo Flodin vann finalen i A-klassen över Gustav Lindberg med 3-1 i game. Finalparet är ungt och är  födda 08 och 09 men dom spelar redan nu riktigt bra squash och bägge spelarna kan var medaljaspiranter på JSM i U 11- klassen. Theo Elingstam vann tredjepris-matchen över Isac Mannberg med 3-0 i game.

Skellefteå squashklubbs klubbtävlingar är alltid trevliga med mycket folk på plats så även den här gången. Det är jämna välspelade matcher. Många av klubbens Elitjuniorer gjorde debut i den tuffa Elitklassen alla visade upp ett stort spel och hjärta och att dom definitivt hör hemma i klassen.

Skellefteå squashklubb höll sitt årsmöte i samband med Komigångcup. Årsmötet var välbesökt och klubben kunde presentera ett stort positivt resultat och resultatmäsigt ett fantastiskt verksamhetsår.

Skellefteås elitserispelare Erik Jakobsson var i helgen och spelade PSA turneringen Göteborg Open . Erik gjorde en bra första match men förlorade en tight femgamare mot Engelsmannen Perry Malik.