Guld i Oulu!

Skellefteå Squashklubbs juniorer gjorde riktigt bra ifrån sig i helgens Junior - Gp i Uleåborg.

Alla vinnare och medaljörer i lördagens GP

Det blev totalt två guld ett silver och två brons under lördagens tävlingar. Skellefteå Squashklubb vann dessutom guld och brons i lagmatcherna under Söndagen.

Medaljörer i Elit

I Elitklassen förlorade något överaskande Filip Hultman första matchen mot Mirkoo Muukonen. Albin Kaiding vann sin första match och avancerade till semifinal, där blev det förlust mot Mattias Hänninen med 0-3 Albin spelade sedan om bronset mot Samuli Antikainen, Albin lyckades vinna matchen med 3-1 och slutade därmed på tredje plats i den tuffa elitklassen.

Guld vinnare i Oulu Emil Lundström och William Wikström

Emil Lundström vann A-klassen utan att tappa ett enda game. Emil har gjort riktigt bra ifrån sig och skulle inte göra bort sig i den högsta klassen.

I B-klassen gjorde Nils Segerstedt riktigt bra ifrån sig och avancerade till final efter ett stabilt spel. Nils förlorade dock finalen med 0-3 det blev till slut ett silver för Nils, Simon Grenholm vann brons i B-klassen efter ett stabilt spel.

B-klassens medaljörer

Viktor Degerman som bara är 11 år har tagit ett stort kliv framåt han vann brons i C-klassen efter mycket bra spel.
I den lägsta klassen E vann William Wikström guld och Lovisa Ek silver dessutom blev Ella Flodin 4:a i sin tävlingsdebut, starkt gjort av våra unga talanger!

Skellefteå Squashklubbs Elit lag bestående av etta Albin Kaiding, tvåa Filip Hultman och trea Emil Lundström vann guld i lagtävlingen dom besegrade Kuopio squash med 2-1 i matcher. I den lägre klassen vann Skellefteå Squashklubb ett brons, i laget spelade etta Johan Wikström, tvåa Viktor Degerman och trea William Forsell.

Skellefteås elitlag segrare i lagtävlingen

Skellefteås andra lag bronsmedaljörer lagmatchen.

Girlpower i Oulu

Lovisa Ek och Ella Flodin bredvid vinnaren i U11 klassen

En mycket trevlig helg är till ända och Oulo Squashklubb har arrangerat en riktigt bra tävling. Det är kul att vi etablerat ett samarbete med dom finska squashklubbarna det kommer att ge mycket på sikt!