Guld, Guld, Silver och Brons i Stockholm!

Det blev Guld i Elitklassen, Guld i A-klassen, Silver i B-klassen och Brons i B-klassen, dessutom kom bäst placerade tjej och kille från Skellefteå Squashklubb. Det var inget dåligt facit då Skellefteå squashklubbs juniorer spelade den fjärde JGP-tävlingen i Stockholm.

Tävlingen spelades på Kungliga Tennishallen. I Junior Elit vann Filip Hultman helt ohotat han förlorade endast ett game på fyra matcher och spelar i en egen division.  Albin Kaiding hade chansen på brons men förlorade en tuff bronsmatch mot Malmös Anton Larsson.

Filip Mikaelsson var förstaseedad i A-klasssen han infriade sitt favoritskap och vann klassen efter fyra tuffa matcher. I Semifinalen mot Team Göteborgs duktige junior Fritiof Jacobsson vann filip med 3-2 i game där det sista gamet slutade 12-10 till Filip. I finalen besegrade han Linköpings Gabriel Nilsson med 3-1.

I B-klassen vann Anna Kaiding mot dom två landslagsaktuella tjejerna Livia Sjöström och Sara Månberg från Enskede med 3-0. Anna spelade väldigt stabilt och avancerade till final där hon fick möte Samuel Lavebrink från Kista. Anna förlorade matchen med 1-3 men var inte långt ifrån segern då hon höll jämna steg mot Samuel. William Forsell vann bronset då han besegrade Livia Sjöström i bronsmathen med 3-0.

Filip Hultman blev bästa kille i turneringen och Anna Kaiding bästa tjej dom inkasserade 1500 kr i var i resebidrag att användas till tävlingar utomlands. Skellefteå Squashklubbs duktiga juniorer fortsätter att dominera i dom nationella tävlingarna. Det har varit en trevlig helg i Stockholm nästa tävling som väntar är det prestigefulla "Klubbmästerskapet" i Skellefteå......