Fyra medaljer på Junior-SM

I helgens Junior-SM i Sundsvall blev det fyra medaljer för Skellefteå Squashklubbs duktiga juniorer!

Anna Kaiding spelade final i klassen Fu 15 mot Enskedes Sara Månberg. Det blev en välspelad final där Anna förlorade ett jämt första game men vann sen det andra efter det tog Sara över kommandot igen och kunde spela hem finalen med 3-1. Ett Silver i Fu 15 är klart godkänt Anna har dessutom ett år kvar i klassen!

Fanny Åström förlorade bronsmatchen mot Lovisa Ronge från Göteborg i en hård match med 0-3 i game.
I Pojkar under 13 blev det två medaljer! William Hultman avancerade till final efter att ha besegrat klubbkompisen Melvin Åkerström med 3-2 i game. I finalen spelade sen William mot Fabian Ljungberg/Björkqvist. William gjorde en bra final men förlorade med 0-3 i game Fabian är lite starkare och vann dom avgörande bollarna men William som bara är 10 år har många år kvar i klassen och guldet kommer säkert i framtiden.

Melvin Åkerström spelade bronsmatch mot Otto Månberg från Enskede. Melvin spelade sin bästa match i turneringen och vann bronsfigten med 3-0 i game.

I klassen Flickor under 13 avancerade Tuva Holmberg till final-poolen efter att ha vunnit sina poolmatcher på ett övertygande sätt. Hon gjorde två bra matcher i finalspelet men förlorade bägge med 0-3 i game, Det blev till slut en mycket välförtjänt bronsmedalj för Tuva!

Både Filip Mikaelasson Pu 19 och Christoffer Segerstedt Pu 17 hade chans på brons men bägge förlorade sina bronsmatcher. Christoffer var nog lite seg i benen efter lördagens batalj där han var mycket nära att besegra den slutlige segraren Nick Errington(förlust 2-3 i game) den matchen var nog turneringens bästa match! Christoffer förlorade sen sin bronsmatch mot Filip Kruger med 1-3.

Filip Mikaelsson blev tvåa i sin Pool i U 19 efter att ha besegrat Simon Grenholm och Edvard Schönfeldt. Filip var sen aldrig riktigt nära i bronsmatchen mot Anton Larsson från Malmö det blev 3-0 till Anton.

Totalt sett blev det ganska bra utdelning nu ser vi framåt! Till nästa år är det nog Skellefteås år då många av våra juniorer har sitt andra år i sin respektive klass.

Sundsvall Squashklubb har stått för ett bra arrangemang och vi har haft en supertrevlig helg i Sundsvall