Filip vann i Täby!

Filip Hultman vann A-klassen i Täby Open. Han spelade även i den tuffa i Elitklassen. Under Lördagen spelade han fem hårda matcher.

Filip Hultman och Rehan i en match från KM 2015

I A-klassen vann han mot Truls Olterman från Intersquash med klara 3-0 och Victor Carstadius från Stockholm med 3-1. I Elitklassen vann han sin första match mot Mårten Ahlstrand Stockholm SK med 3-2  i game, sen blev det förlust mot sverigeettan Rasmus Hult Intersquash med 0-3. Den sista matchen under lördagen var en placeringsmatch i Elitklassen, det blev även det en förlust mot John Henryz från Göteborg med 0-3 i game.

Finalen i A-klassen spelades på Söndagen. Det var Nick Errington Intersquash som stod för motståndet. Filip gjorde en gedigen insats i finalen och vann tämligen enkelt med 3-0 i game.

Även Hans Sundström var med i turneringen. Han spleade i B-klassen och hade lite otur i lottningen och åkte på två WO vinster sen blev det två förluster han slutade därmed på en fjärde plats i herrar B.