Filip bäst i Sverige? Vann Kanin Cup!

Filip Hultman vann Kanin Cup 2014 och är förmodeligen Sveriges bästa junior under 19 år. Visserligen var inte alla juniorer med, det fattades några killar från Malmö men dom valde att prioritera en annan tävling, kanske dom räds motståndet? Han vann alla matcher i Elitklassen utan att förlora ett enda game.

Simon Grenholm gjorde sin bästa turnering i karriären då han placerade sig på bronsplats i den tuffa A-klassen. Simon vann några riktigt hårda matcher och har gått framåt rejält den sista tiden.

Kanin Cup var den sista tävlingen i JGP serien i Sverige 2014. Albin Kaiding kom på andra plats och Emil Lundström på tredje plats i den totala JGP -sammanställningen 2014. Anna Kaiding kom på andra plats i sammanställningen bland tjejerna.

Skellefteå squashklubbs duktiga juniorer fortsätter att visa framfötterna! Vi har många nya juniorer som visat sig på squashbanan i helgen det bådar gott inför framtiden.

Länk till lottningen med fullständiga resultat

Resultat Kanin Cup 2014
ELIT: 1), Filip Hultman, Skellefteå SK. 2) John Henryz, Team Göteborg SK, 3) Anton Larsson, Maslmö SRC.

KLASS A: 1) Gard Aasness, Norge, 2) Mathias Röhne, Norge, 3) Simon Grenholm, Skellefteå SK.

KLASS B: 1) August Svensson, Västerås SC, 2) Elton Elf, Sundsvall, 3) Elias Samuelsson, Team Göteborg SK.

KLASS C: 1) Elias Boyd, Norge, 2) Simen Wiig, Norge, 3) Albin Nilsson, Kristianstad SK.

KLASS D: 1) Sebastian Leijonhielm, Carlskrona SK, 2) Otto Månberg, Enskede SC, 3) Madeleine Hylland, Norge.

KLASS E: 1) Helene Skaret Karlsen, Norge, 2) Hugo Karlsson, Carlskrona SK, 3) Axel Fält, Linköping SK.

FAIR-PLAY-PRIS: Jesper Phillips, Norge (för fint uppträdande både på och utanför banan).