Favoritsegrar i Jul-Cupen!

Jul-cupen spelades klart under fredagskvällen. Drygt 60 hårda squashmatcher har avgjorts. Det känns nog i benen hos dom flesta... Här finns en länk till resultat

Runt prisbordet. Foto: Patrick Degerman

Rehan Javed avancerade relativt enkelt till final. Albin Kaiding hade en betydligt tuffare väg fram till final. Han mötte Rickard Fjällström i semifinal. Albin lyckades vinna en stentuff match efter mycket bra spel. I finalen höll Albin hyfsat jämna steg med Rehan men förlorade matchen med 0-3 efter tre ganska jämna game. Rehan med sin spektakulära spelstil är alltid rolig  titta på. Han är en riktig "shotmaker". Rickard Fjällström vann matchen om tredjepris mot en mycket trött och slutkörd Filip Hultman.

Rehan Albin i final. Foto: Patrick Degerman

Rehan tar emot pris från Sofia Ek. Foto Patrick Degerman

I Pu 15 avancerade Albin och Filip ganska enkelt till final. Dom här två killarna står i en klass för sig. Finalen blev som oftast en välspelad final där Filip vann första game och såg riktigt stark ut. Albin lyckades dock vända matchen och kunde till slut slå in matchbollen. Matchen slutade 3-1 till Albin. Emil Lundström och Christoffer Segerstedt gjorde upp om tredjepriset. Där segrade till slut Emil med 3-0 efter ett stabilt spel.

Albin Kaiding och Filip Hultman i U 15 finalen. Foto: Patrick Degerman

I den mixade klassen Pu 11/Fu 13 vann storfavoriten Viktor Degerman den ena semifinalen mot supertalangen William Hultman. På den andra halvan möttes Anna Kaiding och Melvin Åkerström, matchen blev en riktig rysare där Anna till slut segrade med 3-2 i game det sista gamet slutade 14-12 till Anna. I finalen överraskade Anna med att vinna det första gamet mot Viktor. Viktor skärpte dock till sig och vann matchen och dom tre efterföljande gamen relativt enkelt. William Hultman vann matchen om tredje pris mot Melvin Åkerström. Mycket starkt gjort av den unge talangen.

Viktor och Anna i final. Foto: Patrick Degerman

Viktor tar emot guldet!. Foto Patrick Degerman

Dubbelturneringen hade lockat fem dubbelpar.  Rehan Javed och Emil Lundström segrade. I finalen mötte dom det rutinerade paret Jens Nordström och Anders Thylin. Det är inte lätt att vinna någon poäng då Rehan i princip plockar upp allting. Både Emil och Rehan spelade dock väldigt stabilt och förlorade inte ett enda game under dubbel-turneringen.