Erik Jakobsson vinnare av Abdel Wahed Cup

Erik vann säsongens första Elittävling. Abdel Wahed Cup på Kungliga tennishallen i Stockholm.

Tävlingen hade i princip lockat hela den svenska dameliten och herreliten! Det har ju varit ett långt tävlingsuppehåll p.g.a coronaviruset och alla spelare är var väldigt spelsugna.

Erik jakobsson imponerade stort då han vann hela tävlingen på ett väldigt imponerande sätt. I semifinalen vann han mot Joel Vksten från Intersquash med klara 3-0 . I finalen sen slog han Fritiof jacobsson Team Göteborg i en mycket tuff femgamare, Erik visade en enorm styrka både mentalt och fysiskt det var en mycket stark insats Erik stod för. Han visade att han är Sveriges för närvarande bästa spelare just nu!

På Damsidan var både Anna och Pirjo nära final! I semifinalerna förlorade Anna mot den slutlige vinnaren Lovisa Ronge Team Göteborg i en tät match med 1-3 i game. Pirjo pressade Malin Frank från Linköping SK i den andra semin men förlorade till slut med 0-3 efter tre jämna game. Anna och Pirjo möttes sen i tredjeprismatchen som ble en riktigt bra match där Pirjo började bäst och vann dom två första gamen efter mycket bra spel. Anna lyckades sen vända på matchen och vann sedan dom tre efterföljande gamen och matchen med 3-2. Trea och fyra i damklassen är ett mycket bra resultat för våra skelleftetjejer!

Hela gänget samlat efter tävlingen på Restaurang Indian Garden

Albin Kaiding stod också för en imponernde insats i Elitklassen han vann mot Jonathan Edvardsson i den första omgången efter mycket bra spel med 3-1. Han förlorade sen mot Fritiof Jacobsson med 0-3 i game. Albin visade i denna turnering att han kan slå många duktiga Elitspelare. Zeeshan Khan hade ingen lyckad helg och underpresterade rejält , han besvärades av en mindre skada!

Tävlingen kommer att streamades se länk nedan.