DM i Skellefteå med nya Distriktsmästare!

Ett mycket lyckat DM i Skellefteå har genomförts i helgen.Tävlingen lockade mycket publik med många sevärda matcher. Det är en riktigt trevlig stämning både på banan och utanför banan.

I Herrar seniorer segrade Aryan Ahmed programenligt då han besegrade Filip Hultman i finalen med 3-1 i game. Filip stretade emot riktigt bra men Aryan hade en växel till då det behövdes. Albin Kaiding vann bronspengen efter mycket bra spel mot Christoffer Segerstedt i bronsmatchen.

Anna Kaiding vann Damklassen utan att förlora ett enda game.Tuva Holmberg vann silver efter bra spel genom hela turneringen. Ann Degerman kom tredje plats efter en 3.-2 seger mot unga lovande Nea Englung/Jonsson.

I Veteranklassen blev det favorit seger då Jens Flodin segrade. Han vann mot Mattias Ericsson i finalen med 3-0 i game men det var tre jämna game och Mattias stretade emot riktigt bra. Johan Brändström från IKSU besegrade Torbjörn Gustavsson med 3-2 i game i matchen om tredje pris.

Melvin Åkerström var överlägsen sina motståndare i Pu 15 klassen. Melvin vann alla matcher med 3-0, Melvin tillhör Sverigetoppen i PU15. Sixten Degerman vann silver efter ytteligare en bra turnering han har haft en fin utveckling i höst. Theo Stenlund blev trea då han besegrade Kian Englund i bronsmatchen med 3-1 i game.

I den yngsta klassen U 13 vann Linus Remahl. Linus besegrade sin ständige rival Valter Lindberg med 3-2 i game. Matchen var riktigt välspelad. Killarna har gjort enorma framsteg och det ska bli intressant att följa deras utveckling den här säsongen. Isac Degerman gjorde också en riktigt bra turnering då han vann bronset , Isac har ochså haft en enorm utveckling det senaste året och visade han är nära dom bästa i klassen.