Aryan vann SM-silver i helgen!

Aryan Ahmed vann silver på Senior-SM i helgen. Aryan hade en tuff semifinal mot Mikael Babra där Aryan till slut kunde vinna med 3-2. I finalen fick han sedan möta sverigeettan Rasmus Hult, Aryan har aldrig vunnit mot Rasmus och gjorde det inte den här gången heller! Matchen slutade 3-0  till Hult. Aryan var på väg in i matchen i det andra gamet men förlorade gamet med 10-12. Starkt gjort av Aryan att vinna silver och han kommer säkert att vara med och kriga om SM-guldet i framtiden.

Filip Hultman gjorde en bra turnering och slutade på 10:e plats, han förlorade mot Rasmus Hult i den andra omgången med 0-3. Filip vann sedan två placeringsmatcher, i den sista placeringsmatchen blev det dock förlust mot Joel Viksten från Intersquash med 1-3 i game.

Aryan Ahmed silvermedaljör på SM
______________________________________________________________________________________________

I helgen spelas Senior-SM i Malmö. Filip Hultman och Aryan Ahmed är med i den öppna klassen. Squashförbundet har valt att gå tillbaka till det gamla systemet där SM spelas som en öppen klass med maximalt 32 deltagare i damer och herrar.
Aryan som bor och tränar i Skellefteå spelar för Interroc Squash från Uppsala. Aryan är seedad tvåa och har chansen på ädel medalj Men Sverigeettan Rasmus Hult som är seedad etta kan bli en svår nöt att knäcka!

Filip Hultman som spelar sitt första Senior-SM har visat upp ett stort spel i höst och kan vara med i striden om medaljerna ,men han hade lite otur i lottningen där han stöter på Rasmus Hult redan i andra omgången!