Aryan segrade i Komigångcup 2015!

Det blev favoritsegrar i Komigångcup 2015. I Elitklassen var Aryan Ahmed stor favorit till slutsegern och han infriade förväntningarna då han final-slog Filip Hultman med 3-0. Filip hängde med bra i början av varje game men när Aryan skruvade upp tempot så orkade inte Filip med det höga tempot. Emil Lundström gjorde en bra insats då han vann bronset efter att ha vunnit både mot Albin Kaiding och Rehan Javed.

I A-klassen vann Viktor Degerman efter en bra insats, han var helt överlägsen och vann alla matcher utan gameförlust. William Hultman gjorde en stark turneringen då han spelade hem silverpengen. Anna Kaiding kom på tredje plats.

I B-klassen som var den största klassen segrade Theo Stenlund. Han vann mot Sixten Degerman i finalen med 3-1 i en jämn match. Kian Englund/Jonsson vann bronset efter bra spel genom hela turneringen.

Dubbeln hade lockat många bra dubbel-par. Aryan och Rehan såg starka ut på papperet men även Filip Hultman/Emil Lundström var lite favorit-tippade och det blev just dom två paren som möttes i finalen. Där visade Filip och Emil upp ett mycket bättre samarbete och var betydligt bättre taktiskt än Rehan och Aryan det blev en tämligen enkel 2-0 seger till Filip och Emil.