Anna Kaiding vann Italien Junior Open!

Anna Kaiding Skesk vann Italien Junior Open i Riccone. Anna som spelar i klassen flickor under 13 vann alla sina matcher. Först gick hon obesegrad genom poolspelet men hon hade det tufft mot en duktig slovakisk tjej hon vann matchen med 3-1 till slut. I finalen mötte hon en kroatisk tjej Franka Vidovic, matchen blev en riktig thriller där Anna förlorade första game med 10-12 kroatiskan hade en hängiven publik. Men Anna lyckades bita ihop och kunde vinna dom efterföljande gamen och matchen med 3-1. Det var hennes första tävling på Europatouren och det var en fantastisk känsla att bevittna prisutdelningen med den svenska nationalsången som spelades under prisutdelningen!

Anna Kaiding och Franka Vidovic

Även Albin Kaiding Skesk gjorde en mycket bra turnering i PU 17 han vann fyra matcher och förlorade endast en! Det blev nämligen respass i första omgången mor en slovakisk kille men det satt hårt inne och Albin kämpade storstilat men förlorade till slut en tuff femgamare med 9-11 i femte game. Sen vann han resten och vann "platen" efter mycket bra spel i dom efterföljande matcherna.

Fanny Åström Ske SK spelade i Fu 15 klassen, Fanny har kvar ett år i klassen men bjöd sina motståndare på bra motstånd hon vann till slut den sista placeringsmatchen mot en finsk tjej med 3-2 i game efter att ha vänt ett 0-2 underläge.

Prisutdelning Italien Junior Open

På midsommarafton startar Italien Junior Open 2014 i Riccone. Skellefteå Squashklubb har tre spelare med Anna Kaiding i Fu 13, Fanny Åström i Fu 15 och Albin Kaiding i Pu 17.

Albin Kaiding numera rutinerad ESF spelare

Tävlingen har lockat 160 spelare från 20 länder. Fanny och Anna gör debut på den europeiska ESF touren. Albin har rutinen han har spelat ett antal ESF turneringar tidigare år.