Zeeshan och Isac är nya klubbmästare

Det blev en riktig lyckad Lördag på squashhallen i Skellefteå. Första tävlingen för säsongen spelades som ett klubbmästerskap och traditionsenligt så¨hölls Skellefteå squashklubbs årsmöte mitt under tävlingen.
 
 
 
I Elitklassen vann Zeeshan Khan i överlägsen stil utan att förlora ett enda game. I finalen besgrade han tvåan Albin Kaiding med 3-0. Albin hade haft en tuff match mot...

Erik Jakobsson stora genombrott vann mot Olli Touminen

Erik Jakobsson spelade i den finska ligan för SC Ruka. Erik som spelade på första positionen vann mot Nordens bästa squashspelare Olili Touminen med 3-1. Han vann även den andra matchen mot en annan finsk toppspelare med 3-0.  
 
Finska laget SC Ruka
 
Det är en fantastisk bedrift av Erik som nu tagit ett stort kliv framåt denna höst. Hela Skellefteå squashklubb är stolta över att ha en sån toppspelare i klubben. De...

Stora framgångar i Stockholm!

I helgen var det tävlingar i Stockholm! På Gärdets squash-halll spelades anrika elittävingen Jonas Cup för både Damer och Herrar. Tävlingen hade lockat i princip hela svenska Eliten på herrsidan. Erik Jakobsson som är i storform hade chansen till seger i herrarnas Elitklass, Erik imponerade stort då ham tog sig till final efter en stentuff batalj i semifinalen mot Viktor Högberg team Göteborg det blev till slut 3-2 i game till Erik.
 
I den andra semifinalen mellan Christian Drakenberg och Zeeshan Khan vann...