Mycket lyckat läger med David och Alison

I veckan har vi haft besök av David Fear som är squashtränare från Australien och hans fru Alison Fear. Dom har under två dagar tränat våra juniorer. Det har varit fantastiska dagar då David och Alison har finslipat tekniken hos våra ungdomar. Även våra seniorer fick en lektion under torsdagskvällen.
 
Vi ser redan fram emot nästa besök, tack för dessa dagar Svenska Squashförbundet, David och Alison!

Squashträning med David Fear

Nästa vecka Onsdag 19/10 och Torsdag 20/10 får vi besök av squash-coachen David Fear. Han har en diger meritlista och kommer från Australien där han verkat som tränare under många år. Han är kontrakterad som landslagscoach för svenska U 13 och U 15 landslagen denna säsong.
 


David kommer att finnas på plats från Onsdag till Fredag förmiddag. Han kommer att medverka på våra...

Hugo Flodin har spelat Nordic Junior Open

Skellefteå Squashklubbs junior Hugo Flodin har i helgen varit i Malmö och spelat Nordic Junior Open. Nordic Junior Open är en av dom större juniortävlingarna på junior-touren i Europa. Tävlingen har hög status och lockade 275 juniorer till Malmö!
 
Hugo som nyss fyllt 15 år spelar numera i PU17 klassen. Hugo som var seedad 33-64 lyckades vinna sin första match mot en högre seedad kille från Irland med 3-2 i game. I den andra omgången blev det dock förlust mot en duktig polsk...